coaching ondernemers


Hoe kleiner de onderneming, hoe kleiner de kans is dat de ondernemer zich laat coachen. Dat is jammer. Ondernemers zoeken meestal pas een coach als ze klem zitten.Dat is ook jammer. Je hebt het meest aan een coach als je een droom hebt.

 

coaching ondernemers

Er zijn immers tal van redenen om je niet te laten coachen. De volgende drie redenen heb ik het meest gehoord, op elk daarvan heb ik steeds drie “kaatsen”.

REDEN KAATS
Coaching is duur De kost gaat voor de baat uit. Coaching levert meer op dan het kost. Intake gesprek is gratis.
Ik ken mijn bedrijf zelf het beste Vast wel, maar betekent dat ook dat álles goed gaat? Men ziet vaak eerder de splinter in het oog van een ander, dan de balk in het eigen oog. En, zou af en toe een meedenkende sparring partner niet leuk zijn?
Ik ben zelf al eigenwijs genoeg, daar heb ik geen andere wijsneus voor nodig Tegenspraak scherpt je eigen argumenten beter dan uren denken. Een coach toont je waar eigenzinnigheid overgaat in onzinnigheid. Met een coach ben je snel in het gebied waar dromen de werkelijkheid raken.

Gun jezelf een kans en spreek een intake af! Dat kost je alleen de reiskosten.